U nedjelju 2. kolo Fair Play lige

U nedjelju, 13. februara, u Sportskoj dvorani “Ramiz Salčin bit će odigrani susreti 2. kola 10. sezone malonogometne Fair Play lige.

Drugo kolo će otvoriti ekipe Džemata SD Nedžarići i 11. Juli Srebrenica. Studenti traže svoj prvi gol u ovoj sezoni, dok je 11. Juli nakon prokockana dva gola prednosti u prošlom kolu kasnije spašavao bod te u ovoj susret ulaze s imperativom pobjede.

Drugi meč nedjeljenog programa će igrati Svitanje i Wool Carpet. Obje ekipe su poražene u prvom kolu te susret dočekuju sa željom da dođu do prvih bodova u ovoj sezoni.

Ovog vikenda prvi put ćemo na djelu gledati ekipu FC Gradski, a koja je bila slobodna u prošlom kolu. Mladu postavu ove ekipe ne očekuje nimalo lak zadatak obzirom da će nasuprot sebe imati ekipu Frise.

Program će se nastaviti utakmicom Krajine i SU Futuro. Obje momčadi su sezonu otvorili pobjedama rezultatom 3:0 te u ovu kolo ulaze s namjerom da zadrže maksimalan učinak.

Posljednji meč večeri će odigrati ekipe Ilmijjini Ljiljani i SenSu Al Hana. Obje ekipe su osvojile po bod u prvom kolu uprkos dobroj igi i sudeći po prikazanom te kvalitetu ekipa očekuje nas zanimljiv duel.

Raspored 2. kola:

16:00 | Džemat SD Nedžarići – 11. Juli Srebrenica
17:00 | Svitanje – Wool Carpet
18:00 | Frisa – FC Gradski
19:00 | Krajina – SU Futuro
20:00 | Ilmijjini Ljiljani – Sensu Al Hana

FAIR-PLAY, VIŠE OD IGRE!

fb-share-icon