Tim osmog kola Fair Play lige – sezona 2017/2018

Svako kolo donosimo najbolje pojedince koji su pomogli svojim ekipa da ostvare pozitivne rezultate na terenu Fair Play lige. Posljednje odigrano, 8. kolo Fair Play lige, priuštilo nam je niz dobrih poteza, atraktivnih golova i partija koje su bile vrijedne prolaza u play off. Pojedinci koji su se najviše istakli i pomogli svojim ekipa da upišu nove bodove su:

Denis Nizic (GK – UFR Hadžići) – svojim odličnim odbranama bio je noćna mora potivničkim napadačima i tako pomogao ekipi da ostvare željenu pobjedu koja ih dovodi u dobru situaciju za ulazak u play off.

Damir Salic (Krajina Vita Plus) – sa postignutim pogotkom i odličnom partijom Damir je pomogao “Krajišnicima” da preokrenu rezultat u svoju korist i ostvare novu pobjedu i osiguraju prolaz u narednu rundu takmičenja.

Jasmin Macić (Svitanje) – Jasmin je još jednom golgeterskom partijom donio pobjedu svojoj ekipi vrijednu učešća u završnici lige.

Tajib Haskić (Buća Potok Saplast) – u još jednoj odličnoj partiji koju su nam priredili popularni “Bućosi”, Tajib je bio jedan od najboljih pojedinaca susreta i doprinijeo trijumfu svoje ekipe.

Edin Habibija (Zamm mC) – kapiten Zamm mC-a odličnom partijom i golovima obilježio je ovo kolo i kao najbolji igrač predvodi ekipu 8. kola Fair Play lige.

Čestitamo!

FAIR PLAY JE OK!