Sportska dvorana Hills domaćin trećeg kola BH Telecom Fair Play lige

Krajina traži naplatu duga iz prošle sezone, BH Telecom i Fine Line ganjaju 3/3

 

Nakon kraće pauze, ponovo ćemo moći uživati u nedjeljnom poslijepodnevu i veličanstvenom futsalu BH Telecom Fair Play lige. Ovoga puta, čari ovog takmičenja stvarat će se na najnovijem i sigurnom jednom od najbolje uređenih parketa dvorane Hills na Ilidži koja je nedavno otvorila vrata svim sportskim simpatizerima.

Treće kolo donosi nam nekoliko zanimljivih duela, a prvi igraju BH Telecom i Studenti. Telecomaši su apsolutni favoriti i imaju odličnu priliku da budu prva ekipa sa 100% učinkom.

U drugom susretu, jednom od derbija kola, Krajina će protiv Tempa  tražiti naplatu duga za prošlogodišnji poraz u polufinalu dok će njihovi protivnici željeti nastaviti formu iz prošlog kola kada su napunili mrežu rivala.

Ilmijjini Ljiljani, u trećem susretu ovog kola, nadaju se novoj pobjedi s obzirom da im na megdan dolazi jedina ekipa bez bodova, 11. Juli Srebrenica, kojima će ovaj meč ujedno biti i prilika za prekid negativne serije.

Iako poprilično mlada i izmjenjena u odnosnu na predhodne godine, ekipa Zammovaca pokazala je da sa njima nema šale, a ovaj put sa kontra strane ih čeka Fine Line, ekipa koje juri treću pobjedu od isto toliko utakmica. 

Svitanje će u petom meču dočekati iskusnu ekipu Apotekara, kojoj fantastični preokret iz prošlog kola daje dodatni vjetar u leđa i visoke ambicije za ovaj susret.

Posljednji, ali ne manje zanimljiv, susret  trećeg kola igraju Reunited i SU Futuro. Reuniteovci nakon debakla u prošlom kolu moraju podići nivo igre ukoliko žele do bodova, dok će Hadžićani u ovom meču imati priliku da upišu prvu pobjedu u novoj sezoni.

 

Ne propustite najatraktivniji futsal i najljepšu sportsku atmosfera u nedjelju na  novom parketu dvorane Hills. Čekamo vas.

Fair Play, više od igre!

fb-share-icon