Počinje play off za prvaka Fair Play lige

Fair Play liga ulazi u svoju završnicu.

U nedjelju, 11.03.2018. godine osam najboljih ekipa iz dosadašnjeg dijela takmičenja odigrat će četvrtfinalne utakmice.

U prvoj utakmici, na putu da odbrani naslov, ekipa Krajina – Vita Plus morat će pobijediti debitante ove sezone, ekipu Ljiljana, što neće biti nimalo lagan zadatak. Drugi susret, između prošlogodišnjeg viceprvaka ekipe Zamm mC  i ekipe Hookah bar Mahala, neće biti ništa manje zanimljiv. Da li će ekipa Zamm mC zadržati visok ritam, nastaviti pobjednički niz i upisati šestu uzastopnu pobjedu ili će još jedan debitant uspjeti ući među četiri najbolje ekipe?

U trećoj utakmici, u potpunosti rekonstruisana ekipa Fine Line, po imenima sigurno najjača ekipa Fair Play lige, za protivnika će imati ekipu Litena. Iako je na papiru favorit, u slučaju izostanka ključnih igrača, igrači ekipe Litena bi im veoma lahko mogli pomrsiti račune u borbi za titulu. Posljednji meč na programu je između ekipa Buća Potok Saplast i Svitanje. Obje ekipe su dugogodišnji učesnici Fair Play lige i stari znanci. Dok je ekipa Buća Potok Saplast tradicionalni učesnik završnica, pa i osvajač Fair Play lige u više navrata, ekipa Svitanja je ove sezone napravila najbolji rezultat otkad se takmiči. Da li će prevagnuti iskustvo ili će ekipa Svitanja uspjeti pomrsiti račune bivšem šampionu?

U svakom slučaju, očekuju nas četiri veoma zanimljive i neizvjesne utakmice, te pozivamo sve ljubitelje futsala da dođu u sportsku dvoranu Ramiz Salčin i uživaju.

FAIR PLAY JE OK!