Otvorene prijave za novu sezonu „Fair Play“ lige

Stanica broj 12 – novo poglavlje Malonogometne lige „Fair Play“ čeka na svoje putnike

 

Već dugi niz godina, tačnije njih jedanaest, Malonogometna liga „Fair Play“ pokazuje i dokazuje da i tribine i teren mogu pisati jednu prelijepu sportsku priču – priču o fair playu.

Minulih je jedanaest sezona, a svaka svoju priču nosi. Trofeje, spektakularne pogotke, atraktivne akcije,  prelijepo navijanje i uvijek obostrano zadovoljstvo natjecanja. Jedanaest godina je dokaz da možemo na drugačiji način uživati čari sporta.

Nakon jedanaest, dolazi i dvanaesta. Čeka na svoje putnike, ekipe koje će je krasiti tokom višemjesečnog putovanja i koje će zajedno pisati nove stranice historije „Fair Play-a“.

Prijave su otvorene do 15. oktobra 2023. godine, a broj ekipa je ograničen.

Kotizacija po ekipi iznosi 1.000,00 KM.

Prijave ekipa mogu se izvršiti putem e-maila info@fairplay.ba ili na broj telefona 062 222 243.

„Uprkos poteškoćama i neprilikama koje su nas proteklih godina zadesile, ova liga je nastavila da živi i da svo ovo vrijeme pokazuje da su istrajnost i predanost pun pogodak do uspjeha. Vrijedni tim ljudi, okupljenih oko ideje „fair play-a“, predano radi kako bi u novoj sezoni podigli ljestvicu više i pružili fantastičnu atmosferu i ambijent svima koji budu dio ove priče, a svi su pozvani da igrom, navijanjem ili neki drug način obilježe 12. sezonu „Fair Play“ lige.“ – kazao je Nihad Eminović, predsjednik Udruženja.

Fair Play, više od igre!

fb-share-icon