Fine Line i Grbavica II igraju derbi 4. kola Grupe A. Liten i Restoran Tri Priče najzanimljivija utakmica 3. kola Grupe B.

U nedelju 24.12.2017. godine na rasporedu su utakmice trećeg kola Grupe B i četvrtog kola Grupe A. U prvoj utakmici grupe A snage će odmjeriti TVSA i Klesarstvo Kovačević. Od “novinara” se očekuju dosta bolje igre ove sezone i protiv novajlija u ligi, ekipe Klesarstvo Kovačević, će biti prilika da poprave utisak koji su ostaili u prethodnim utakmicama. Momci iz Hookah bar Mahala su favoriti protiv ekipe Svitanja koja je ove sezone tvrd orah za sve protivnike. Grbavica II je blagi favorit protiv ekipe Fine Line i sigurno je da nas očekuje neizvjesna i izjednačena utakmica. Krajina – Vita Plus igra protiv FIN-a i favoriti su u ovom susretu, mada će mladi igrači FIN-a nastojati da poprave utisak iz prethodnih utakmica. Do sada su FIN-ovci zabilježili tri poraza, ali niti jedna ekipa ne može se pohvaliti da ih je nadigrala, te je zaočekivati i ovaj put neizvjesnu utakmicu.

Grupa B ponudiće nam nekoliko neizvjesnih utakmica ove nedelje, a ističe se derbi kola između ekipa Liten i Restoran Tri Priče. Obje ekipe u svojim redovima imaju nekoliko izvrsnih igrače, te se očekuje velika borba i neizvjestan susret. Pozitiva i Rekreativci iz Hadžića će u međusobnom duelu nastojati da se vrate na pobjednički kolosijek nakon pretrpljenih poraza u prošlom kolu. Zamm mC je favorti protiv kvalitetne ekipe Ljiljana, dok će Tempo imati u priliku protiv Sportske.ba da osvoje svoje prve bodove.

Očekuju nas zanimljljivi susreti, te pozivamo sve ljubitelje futsala da dođu u sportsku dvoranu Ramiz Salčin i da uživaju u mnoštvu lijepih i fair play poteza.

FAIR PLAY JE OK!

____________________________________________________________________________________________

fb-share-icon