Moja priča. Naša priča.

BH Telecom generalni sponzor 12. sezone Malonogometne lige „Fair Play“

I jedna i druga priča imaju svoje korijene duboko utemeljene u ljubavi prema domovini. Jedna je o najatraktivnijem futsalu i najljepšoj sportskoj atmosferi, a druga je i moja i tvoja priča. Kada ih spojimo dobijemo našu priču, priču o pravim vrijednostima.

Kompanija BH Telecom je već decenijama žila kucavica i glavna podrška pozitivnim dešavanjima u Bosni i Hercegovini. Mogli bi nabrajati do u nedogled sve projekte i pojedince koje su podržali i još podržavaju, sva dešavanja koja su organizovali, a sve u svrhu promocije naše jedne i jedine domovine.

S ponosom možemo istaći da je naša Fair Play liga nekoliko godina unazad ispred svog imena imala prefiks sa nazivom ove društveno-odgovorne kompanije, a sada još ponosnije možemo kazati da će nakon par godina pauze taj prefiks ponovo stajati uza vašu i našu omiljenu sportsku priču.

Da, 12. izdanje Malonogometne lige „Fair Play“ nosit će zvanični naziv BH Telecom Fair Play liga.

Kako smo već ranije najavljivali, BH Telecom Fair Play liga će svoju priču zvanično započeti 19.11.2023. godine, a učešće će uzeti ukupno četrnaest ekipa raspoređenih u dvije grupe.

BH Telecom, moja priča.
Fair Play, više od igre!

BH Telecom Fair Play liga – naša priča!