Mandra na čelu najbolje petorke trećeg kola BH Telecom Fair Play lige

MNK Livac se sa dvije vezane pobjede domogao liderske pozicije Grupe A. Junak Ilijaša u oba susreta bio je Mahir Mandra, koji je zahvaljujući tri pogotka, asistenciji i vašim glasovima proglašen za najboljeg igrača trećeg kola BH Telecom Fair Play lige.

Mjesto među stativama zauzela je “dvanaestka” Krajine, iskusni Jarebica, sigurno jedan od najboljih golmana, ako ne i najbolji, od postojanja Fair Play lige. Jarebica je u prethodnom kolu mirno i staloženo čuvao svoju mrežu, i bio oslonac u pobjedi svoje ekipe sa visokih 8:1.

Salihović je u Bjelavama ponovo počeo ličiti na onog od prije nekoliko godina, ali sa dodatnim iskustvom koje i njemu i saigračima daje dodatnu snagu. U pobjedi na da aktuelni šampionom, Salihović je pogodio dva puta i asistirao, te bio lokomotiva svojoj ekipi ka novom trijumfu.

Jarebicin saigrač, Prijić, bio je prvo ime Krajišnika u pomenutom trijumfu. Sjajni Prijić je postigao četiri pogotka i time izborio mjesto u idealnoj petorki kola.

Futuro se vratio na pobjedničke staze, a u prvom trijumfu sezone blistao je Korjenić. On je sa pet postignutih pogodaka, od ukupno šest koliko su Hadžićani dali, pokazao da se na njih može i mora ozbiljno računati u nastavku takmičenja.


Fair Play, više od igre!