Izabran najbolji tim 4. kola Fair Play lige

Protekle nedjelje na rasporedu su bili susreti 4. kola Fair Play lige, a nakon pet odigranih mečeva odabrano je i pet najboljih pojedinaca kola.

Najbolji golman četvrtog kola je bio Kerim Smječanin iz ekipe FC Gradski. Iako su Građani pretrpjeli poraz od ekipe Ilmijjini Ljiljani, on je briljirao na golu svoga tima i održavao rezultatsku neizvjesnost do samog kraja.

Važnu kariku u pobjedi Krajine u derbiju kola protiv Sensu Al Hane je odigrao Amer Prijić, a osim dobre partije postigao je i jedan pogodak.

Dvostruki strijelac i prvo ime u ekipi 11. Juli Srebrenicakoja je podijelila bodove u dvoboju s Wool Carpetom je bio Adis Granilo.

S tri pogotka za Frisu u pobjedi protiv Džemat SD Nedžarići Ahmed Halilović je bio najbolji strijelac prošlog kola i tako zaslužio svoje mjesto u najboljoj petorci.

Nedim Nahić je voljom glasova onih koji prate našu ligu odabran za igrača kola. Pored zapaženog nastupa on je postigao i dva gola za MNK Livac Ilijaš koji je pobjedom protiv Svitanja zadržao maksimalan učinak.

fb-share-icon