Glasamo za najboljeg igrača trećeg kola BH Telecom Fair Play lige!

Salihović ili Mandra? – vi birate!

Kada je najpotrebnije, oni dres učine odijelom superjunaka, te svojim učinkom odvedu svoje ekipe do željenog rezultata. Bilo je mnogo onih koju su briljirali u trećem kolu 12. sezone BH Telecom Fair Play lige, a samo će jedan od njih ponijeti titulu najboljeg igrača kola.

Mirnes Salihović je doživio preporod prelaskom u dres ljutih rivala iz Nedžarića. U Bjelavama je našao svoje mjesto, ulogu i ponovo djeluje kao onaj igrač koji je prije nekoliko godina protivnike do ludila dovodio. Njegovo iskustvo i mirnoća djeluju kao glavni poveznik mlađahne ekipe iz Studentskog doma Bjelave, a upravo je u trijumfu, nad trostrukim šampionom od 7:4, bio lokomotiva svoga tima uz dva gola i asistenciju, ali i ukupni učinak koji nikoga u dvorani na Mojmilu nije ostavio ravnodušnim.

Ilijašani su nakon sezone pauze, u novu sezonu krenuli sa Mahirom Mandrom, što se ispostavilo kao pun pogodak. Osim što daje dodatnu čvrstinu defanzivnom dijelu ekipe, svoje izlete prema naprijed redovno koristi da trese protivničke mreže. U proteklom je s dva pogotka izabran u tim kola, u ovom je postigao gol više, odnosno hat-trick, i dodao asistenciju u pobjedi svoje ekipe od 4:5, čime se našao u utrci za najboljeg igrača trećeg kola.

Salihović ili Mandra? – glasanjem na anketu, vi birate najboljeg igrača 3. kola 12. sezone BH Telecom Fair Play lige.

Fair Play, više od igre!