Glasamo za najboljeg igrača petog kola BH Telecom Fair Play lige!

Logić ili Šmigalović? – vi birate!

„Znaš kako se postaje šampion? Tako što izađeš na teren, kad je najteže, i pobijediš.“ – rečenica je koju pamtimo iz filma Nebeska udica. Oni još uvijek nisu postali šampioni, ali su napravili taj šampionski korak, bili tu kada je najpotrebnije bilo i režirali preokrete svojih ekipa.

Srebrenčani su izvršili juriš na Krajišnike u prvim minutama susreta i nakon svega pet minuta postigli im tri pogotka. Neočekivan početak meča vidno je uzdrmao ekipu Krajine, ali nije i sjajnog, iskusnog Logića koji je bio vezivno tkivo svoje momčadi u najtežim trenucima. On je sa dva pogotka i dvije asistencije digao Krajišnike iz „knock-downa“ za novi trijumf od 6:4.

U meču gdje je protivnik u četiri navrata imao prednost, a suigrači izgledali smušeno na terenu, istakao se igrač sa brojem 14 na dresu i trakom na lijevoj ruci. Malak je priredio odličnu partiju, i da nije bilo fenomenalnog kapitena Šmigalovića, koji je u tri navrata vraćao rezultatski egal, Ilmijjini Ljiljani bi vjerovatno potpisali kapitulaciju. Međutim, kapitenova 3 gola u ključnim momentima održala su ekipu u životu i kasnije bili temelj preokretu i trijumfu od 4:7.

Logić ili Šmigalović? – glasanjem na anketu, vi birate najboljeg igrača 5. kola 12. sezone BH Telecom Fair Play lige.

Fair Play, više od igre!