Ferid Šabeta predvodi tim šestog kola Fair Play lige

Mjesto među stativama u timu šestog kola fair play lige zauzeo je Eldin Hasanspahić (Zamm mC). U derbiju kola pružio je odličnu partiju, uostalom kao i kompletna ekipa, što je Zammovcima donijelo pobjedu protiv jednog od najvećih rivala u ligi.
Jasmin Macić (Svitanje) sa dva pogotka i odličnom igrom učestvovao je u preokretu svoje ekipe protiv branilaca naslova. Ovom pobjedom je zajedno sa svojim saigračima najavio borbu za play off lige i potvrdio da je ove godine Svitanje ravnopravan takmac sa svim ekipama.


Edin Dudo
 (Fine Line) četverostruki strijelac u visokoj pobjedi svoje ekipe protiv ekipe Klesarstvo Kovačević, još jednom je potvrdio da se nalazi u odličnoj formi i da je jedna od glavnih uzdanica ekipe koju sa klupe do sada veoma dobro predvodi Muamer Durić.
Abdul Madžid Arapčić svojim golovima i dobrom igrom učestvovao je u još jednom nevjerovatnom preokretu protiv ekipe Grbavica Wool line i time ostavio ekipu Reuniteda u poziciji da mogu u narednim utakmicama izboriti play off.
Ferid Šabeta u duelu ekipa sa začelja tabele pokazao je izuzetnu efikasnost i veoma dobru igru. U simultanci koju je priredio sa četiri gola bio je glavni protagonista u pobjedi ekipe TVSA protiv mlade i neiskusne ekipe FIN-a. Da je u prethodnim duelima imao podršku saigrača možda smo  TVSA mogli gledati u borbi za play off. Kuriozitet ove pobjede je da je ona izvojevana sa četiri igraca i golmanom, bez igrača sa klupe, jer je TVSA nastupio bez istih zbog neozbiljnosti i nedolaska pomenutih. Ovako ostaje nam da u rasterećenim nastupima do kraja grupnog dijela pratimoi uživamo u majstorijama Ferida Šabete i ostalih igrača TVSA.

FAIR PLAY JE OK !