Fair Play liga: Svitanje i Reunited igraju utakmicu vrijednu učešća u play off-u

Osmo kolo Fair Play lige donosi nam nekoliko zanimljiv susreta, a najviše se izdvaja susret ekipa Svitanje i Reunited.

Ekipa Svitanja igra daleko najbolju sezonu od kada su učesnici Fair Play lige. Preporođena ekipa sa par novih igrača, pod trenerskom palicom Mirsada Avdića, ima priliku da pobjedom ovom kolu ostvari veliki uspjeh, a to je plasman u play off. Na megdanu ih čeka ekipa Reunited, ekipa koja je tek u poslijednjih nekoliko kola zaigrala na pravi način. Ovaj duel je direktna borba za 4. poziciju u Grupi A i poslijednje mjesto koje vodi u narednu rundu takmičenja. Visokim pobjedama u predhodnom kolu, i jedna i druga ekipa, najavile su odličnu utakmicu u kojoj lijepih poteza, atraktivnih golova i velike borbe sigurno neće izostati.

Pored ovog, u Grupi A nas očekuju još dva susreta. Ekipe Hookah Bar Mahala i Fine Line, igraju za “pole position”, tj. za prvo mjesto Grupe A, dok u trećem susretu ove grupe sastaju se ekipe Krajina Vita Plus i TVSA.

U Grupi B, na rasporedu su četiri utakmice. Ekipa Ljiljana bi pobjedom protiv ekipe Sportske.ba bila u dobroj poziciji za prolaz dalje, dok se ekipa UFR Hadžići nada istom rezultatu protiv ekipe Tempo. Ekipa Zamm mC za protivnika ima ekipu Sarix Pozitiva i očekuje se da će to biti lagan posao za “Zammovce” koji će do kraja grupne faze borbu za prvu poziciju voditi sa ekipom Buća Potok Saplast, koja u ovom kolu igra protiv ekipe Restoran Tri Priče.

Osmo kolo Fair Play lige na rasporedu je u nedjelju, 11.02.2018. godine, sa početkom u 14:30 sati. Budite u dvorani “Ramiz Salčin” i pomozite svojim favoritima da ostvare željene rezultate.

FAIR PLAY JE OK!