Dinamo počeo s utakmicama: Hajrović dvostruki strijelac

Nakon dva mjeseca, lopta se ponovno zakotrljala na Maksimiru.

Novi trener prve ekipe Dinama, 46-godišnji Igor Jovićević, odradio je s igračima blok trening-utakmica. Ukupno 44 igrača raspoređeno je u tri ekipe, a treningu su priključeni igrači iz druge ekipe kao i neki iz juniorske, prenosi germanijak.hr.

Testirani su, između ostalog i Kamerunac Tueto Fotso, dok mladi Velšanin Robbie Burton nije bio u kadru. Od prvotimaca poštedu su dobili Arijan Ademi, Marin Leovac i Danijel Zagorac.

Svaka se utakmica igrala po pola sata, a u prvoj su se okršali ”Plavi” i ”Mladi”. Prvospomenuti su nominalno jači, što su i pokazali pobjedom od 1:0 golom Damiana Kadziora u 22. minuti.

Drugih pola sata bilo je rezervirano za nezvaničnii ”derbi” u kojem su se međusobno suočili ”Plavi” i ”Žuti”, a “Plavi” su slavili s 2:0. Dvostrukim strijelcem je bio pomalo zaboravljeni Izet Hajrović, za kojeg se neko vrijeme već priča da je na izlaznim vratima Maksimira.

U zadnjem su srazu ”Mladi” i ”Žuti” remizirali 1:1, a prvi su promijenili deset igrača u odosu na prvu utakmicu. Korejac Kim Gyuhyeong doveo ih je u vodstvo odličnim pogotkom, no na kraju je Bruno Petković pet minuta prije kraja izjednačio.

 

Preuzeto sa sportske.ba!