Drugo kolo Fair Play lige: Derbi između Krajine i Fine Line-a

U nedjelju 03.12.2017. godine na rasporedu su utakmice drugog kola Fair Play malonogometne lige.

U grupi A će biti odigrane četiri utakmice, dok će se u grupi B odigrati dvije zaostale utakmice prvog kola. U prvoj utakmici Sarix Pozitiva igra protiv novajlije u ligi, ekipe Tempo koja je nepoznanica, te nas očekuje neizvjestan susret. Ista situacija je i u drugoj utakmici grupe B, gdje će snage odmjeriti vicešapion Zamm mC i ekipa Restoran Tri Priče, ekipa koja po prvi put učestvuje u Fair Play ligi.

U grupi A prva je na rasporedu utakmica između debitanata u Fair Play ligi, ekipa Hookah bar Mahala i Reunited, koje traže i prve pobjede ove sezone.

Svoju prvu utakmicu ove sezone igra Grbavica II, gdje će pokušati osvojiti i prve bodove, dok će protivnička ekipa Svitanja imati priliku da u prva dva kola ostvari 100% učinak.

Najzanimljiviji duel u ovom kolu se očekuje između ekipa Krajina – Vita Plus i Fine Line. Očekuje se da krajišnici, prošlogodišnji osvajači lige, poboljšaju igru iz prvog kola i ostvare prvu pobjedu, dok će, skoro u potpunosti rekonstruisana, ekipa Fine Line nastojati ostvariti maksimalan učinak u prva dva kola.

Posljednja utakmica je na programu između ekipa Klesarstvo Kovačević i Fakulteta islamskih nauka, gdje će obje ekipe pokušati da ostvare prvu pobjedu.

U svakom slučaju, očekuje nas uzbudljiva nedjelja u dvorani Ramiz Salčin.

Dođite i podržite svoje ekipe!