“7 do 12” – narednu nedjelju uživamo u čarima Fair Play lige

Premijerno otvaranje 12. sezone zakazano za 19.11.2023. godine

Pred nama je nova, dvanaesta sezona Malonogometne lige „Fair Play“. S nestrpljenjem očekivana, sanjani snovi o tituli nekome će java postati, a ono najvažnije, ponovo će se zastave fair-playa vijoriti i primjerom davati na značaju toj plemenitoj osobini.

Kako smo i ranije najavljivali, ukupno četrnaest ekipa će se natjecati za najviši podij. Kako je svako takmičenje nepredvidivo, ne možemo reći niti znati ko će se na kraju radovati, ali na osnovu prethodnih iskustava, možemo sa sigurnošću tvrditi da su pred nama mjeseci fantastičnog futsala i najljepše sportske atmosfere.

S obzirom na to da najljepše priče zaslužuju i posebne tretmane, potrudili smo se da od ove sezone, ma gdje da bili, možete u stvarnom vremenu pratiti rezultate vaših favorita.
Ni manje ni više, od ove sezone vaša i naša Malonogometna liga „Fair Play“ našla je svoje mjesto na svjetskoj platformi Sofascore.com, gdje ćete u bilo kom trenutku moći vidjeti rezultate utakmica, najbolje strijelce, termine odigravanja narednih mečeva, i dr.

Za one koji ipak uživaju u atmosferi tribina, Fair Play-u ćete naći svoje mjesto. Na naše tribine ste uvijek dobrodošli. I dame, i djeca, i muškarci. Svi oni koji žive fair play na terenu i van njega.

Fair Play, piše nove stranice. Budite njen dio, jer Fair Play je više od igre.