U nedjelju 4. kolo Fair Play lige uz prisustvo publike

U nedjelju, 27. februara, u Sportskoj dvorani “Ramiz Salčin” igraju se utakmice 4. kola 10. sezone malonogometne Fair Play lige. Obzirom da je došlo do poboljšanja epidemiološke situacije, drago nam je saopštiti da su utakmice ovog kola otvorene za javnost uz poštivanje novih epidemioloških mjera.

Četvrto kolo će biti otvoreno susretom između MNK Livac Ilijaš i Svitanje. Obje ekipe su dosad odigrale dva susreta, ekipa iz Ilijaša ima mnogo više razloga za zadovoljstvo obzirom da su upisali dvije pobjede, dok je Svitanje trenutno bez bodova.

U drugom meču nedjeljnog programa sastat će se Wool Carpet i 11. Juli Srebrenica, momčadi koje poslije tri kola imaju po četiri boda. Obje ekipe su među vodećima kada je riječ o broju postignutih, ali i primljenih golova, stoga je vjerovati da nas očekuje efikasan meč.

Derbi kola igraju vodeća Krajina i SenSu Al Hana. Krajina je ostvarila maksimalne tri pobjede, dok SenSu na svom kontu ima pet bodova. Zbog prikazanog u dosadašnjem dijelu sezone vjerujemo da će nam ove dvije ekipe pružiti kvalitetnu malonogometnu predstavu.

Nakon dva remija, Frisa je konačno proradila i stigla do prvog trijumfa u prošlom kolu, a u ovom kolu je očekuje duel sa Džematom SD Nedžarići, trenutno posljednjeplasiranom ekipom.

U posljednjem meču ovog kola snage će odmjeriti FC Gradski i Ilmijjini Ljiljani. Iako su pokazale kvalitet i odigrale nekoliko zanimljivih mečeva, obje ekipe su još uvijek bez pobjede i za očekivati je borbenu izvedbu s obje strane

Raspored 4. kola:

17:00 | MNK Livac Ilijaš – Svitanje
18:00 | Wool Carpet – 11. Juli Srebrenica
19:00 | Krajina – SenSu Al Hana
20:00 | Džemat SD Nedžarići – Frisa
21:00 | FC Gradski – Ilmijjini Ljiljani

FAIR-PLAY, VIŠE OD IGRE!