Sutra na programu utakmice 7. kola Fair Play lige

Sutra će se, u nedjelju 20. marta, u Sportskoj dvorani “Ramiz Salčin” odigrati susreti 7. kola 10. sezone malonogometne Fair Play lige. Kao što smo već navikli, prva utakmica se igra od 17 sati.

Prve će na teren istrčati ekipe Ilmijjini Ljiljani i Wool Carpet. Utakmice Ilmijjinih Ljiljana ove sezone su obično među onim manje efikasnim po broju postignutih golova, dok kada igra Wool Carpet navikli smo da gledamo efikasne mečeve, pa će iz tog razloga biti zanimljivo vidjeti kako će se odvijati stvari sutra na terenu.

Nakon što su odmarali u prošlom kolu, igrači SenSu Al Hana će u ovom ukrstiti koplja s ekipom MNK Livac Ilijaš. Vjerujemo da će nam susret dvije izuzetno iskusne ekipe ponuditi kvalitetnu futsal predstavu.

SU Futuro igra dobro ove sezone i još uvijek ne zna za poraz, a u borbi za vrh tabele novi izazov pred njima je ekipa FC Gradski. Igrači Gradskog će u nastavku sezone zasigurno pokušati iznenaditi nekog favorita te doći do bodova koji bi ih mogli približiti sredini tabele i narednoj fazi takmičenja.

Ekipa Džemata SD Nedžarići je u posljednjim kolima zaigrala dosta bolje u odnosu na početak sezone i uvezala dva pozitivna rezultata, međutim sada pred sobom imaju izuzetno težak posao u vidu vodeće ekipe Krajine.

Ovo kolo će biti zaključeno susretom Svitanja i 11. Jula Srebrenica. Iako još uvijek nema bodova, ekipa Svitanja je u proteklim mečevima pokazala da ima potencijal da pomrsi račune protivnicima, dok s druge strane 11. Juli ove sezone ima samo jednu pobjedu te će u ovom susretu nastojati popraviti svoj bodovni saldo.

Raspored 7. kola:

17:00 | Ilmijjini Ljiljani – Wool Carpet
18:00 | SenSu Al Hana – MNK Livac Ilijaš
19:00 | SU Futuro – FC Gradski
20:00 | Džemat SD Nedžarići – Krajina
21:00 | Svitanje – 11. Juli Srebrenica

FAIR-PLAY, VIŠE OD IGRE!