SU “Fair Play” dobilo novu upravljačku strukturu

Za novog predsjednika Udruženja izabran je Nihad Eminović

Na redovnoj godišnjoj skupštini koja je održana 28. maja, SU “Fair Play” dobilo je novu upravljačku strukturu.

Nakon što je Adnan Delić, dosadašnji predsjednik Udruženja, podnio ostavku na tu funkciju, na njegovo mjesto došao je Nihad Eminović koji je jednoglasnom odlukom podržan od strane članova skupštine.

“Sve na svijetu je podložno promjenama koje su neophodne kako bi organizacije, u ovom slučaju SU Fair Play, nastavile svoj put u skladu sa aktuelnim trendovima i potrebama. Nakon osam godina i osam sezona Fair Play lige, koja je postala prepoznatljiv brend u Kantonu Sarajevo i šire, došlo je vrijeme za pozitivne promjene koje će sigurno biti razlog novih i većih uspjeha SU “Fair Play”.” – kazao je Delić.

“Zaista je velika čast i zadovoljstvo, ali i izazov, biti na čelu ovakvog jednog Udruženja i projekata koji se provode pod njegovim okriljem. Veliki emanet je ostavljen od strane Adnana i “stare garde” Fair Play-a, ali ne sumnjam da ćemo zajedničkim radom i trudom, i sa osloncem na njihovo iskustvo, nastaviti sa pozitivnim pričama po čemu je “Fair Play” i prepoznatljiv.” – riječi su novoizabranog predsjednika Udruženja.

Osim na poziciji predsjednika, došlo je do promjena u Upravnom odboru , ali i u vrhu skupštine Udruženja.

Za novog predsjednika Upravnog odbora izabran je Ammar Čavčić, dok ostale članove ovog organa čine: Kenan Velagić, Tarik Mujkić, Admir Mehović, i Ahmed Halilović.

Na mjesto predsjednika skupštine izabran je Faris Godinjak, dok je za njegovog zamjenika izglasan Amir Herić.

Fair Play, više od igre!

fb-share-icon