Pred nama 5. kolo Fair Play lige

Ove nedjelje, 6. marta, u Sportskoj dvorani “Ramiz Salčin” bit će odigrane utakmice 5. kola 10. sezone malonogometne Fair Play lige.

U prvom meču ovog kola se sastaju ekipe FC Gradski i Svitanja. Riječ je o dvije ekipe koje su bez pobjede u dosadašnjem toku sezone i sigurno da iz obje ekipe se nadaju prvom trijumfu u ovom meču.

Program se nastavlja susretom između Sensu Al Hana i Wool Carpet, riječ je o dvije ekipe koje imaju po pet bodova, a koje su pokazale da posjeduju značajan kvalitet u svojim redovima, te vjerujemo da nas očekuje zanimljiv duel.

Derbi ovog kola će igrati trećeplasirana Frisa i prvoplasirana Krajina. Poslije četiri odigrana susreta obje ekipe su bez poraza te u susret ulaze s namjerom da zadrže taj niz.

Ilmijjini Ljiljani svoju drugu pobjedu tražit će u meču protiv Džemata SD Nedžarići, a koji još uvijek čeka na svoje prve bodove u ovoj sezoni.

Ovo kolo će biti okončano mečom između SU Futuro i MNK Livac Ilijaš, a ovaj susret se također može smatrati kao jedan od najzanimljivijih ovog vikenda. Obje momčadi su odigrale tri utakmice dosad, ekipa iz Ilijaša je ostvarila maksimalan učinak, dok je Futuro ostvario jednu pobjedu i dva neriješena rezultata.

Raspored 4. kola:

17:00 | FC Gradski – Svitanje
18:00 | SenSu Al Hana – Wool Carpet
19:00 | Frisa – Krajina
20:00 | Ilmijjini Ljiljani – Džemat SD Nedžarići
21:00 | SU Futuro – MNK Livac Ilijaš

FAIR-PLAY, VIŠE OD IGRE!