Na rasporedu utakmice 3. kola Fair Play lige

Ove nedjelje, 20. februara, u Sportskoj dvorani “Ramiz Salčin” se igraju susreti 3. kola 10. sezone malonogometne Fair Play lige.

Program će početi utakmicom SenSu Al Hana – Džemat SD Nedžarići. Iako SenSu važi za jednog od favorita lige, poslije dva neriješena rezultata još uvijek čeka na pobjedu. Nasuprot njih će biti ekipa Džemata koja je bez bodova i koja će pokušati iznenaditi favorizovanog protivnika.

U drugom meču se sastaju MNK Livac Ilijaš i Gradski FC, dvije ekipe koje su dosad odigrale po jednu utakmicu. Ekipa iz Ilijaša je u prvom kolu pokazala kvalitet, a sigurno da im neće biti lako protiv razigrane ekipe Građana koja je u prošlom kolu pokazala zavidan nivo spremnosti i borbenosti.

Frisa i Ilmijjini Ljiljani će ukrostiti koplja u trećem susretu ovog kola. Riječ je o dvije ekipe koje su u prva dva kola ubilježile dva remija i za očekivati je da će obje momčadi u ovaj susret ući s namjerom da dođu do prve pobjede u ovoj sezoni.

Pretposljednji meč u nedjelju igraju 11. Juli Srebrenica i Krajina. Riječ je o dvije ekipe koje su trenutno na diobi prvog mjesta sa po četiri boda. Za vjerovati je da nas očekuje jedan uzbudljiv i neizvjesan meč u borbi za vrh tabele.

Program trećeg kola će biti okončan utakmicom između SU Futuro i Wool Carpet. SU Futuro je jedna od tri ekipe koja ima četiri boda poslije dva kola te su se pokazali da će i ove sezone biti tvrd orah za sve rivale. Wool Carpet je s druge strane ubilježio jedan poraz i jednu pobjedu, ekipa je pokazala značajan kvalitet, ali je definitivno da će morati poraditi na koncentraciji u situacijama kada imaju rezultatsku prednost.

Raspored 3. kola:

17:00 | SenSu Al Hana – Džemat SD Nedžarići
18:00 | MNK Livac Ilijaš – FC Gradski
19:00 | Frisa – Ilmijjini Ljiljani
20:00 | 11. Juli Srebrenica – Krajina
21:00 | SU Futuro – Wool Carpet

FAIR-PLAY, VIŠE OD IGRE!