MNK “CENTAR-ZAMM MC” I SU “FAIR PLAY” ZAKAZALI DUEL ZA NAJSJAJNIJE ODLIČJE IV. MEMORIJALA “RAMIZ SALČIN”

U UTAKMICI ZA TREĆE MJESTO SASTAJU SE EKIPE FONDACIJA “RAMIZ SALČIN” I LITEN

Piše: Nihad Eminović

 

Nakon dva dana odigravanja grupne faze, danas je sa prvim polufinalnim susretom između ekipa Fonadcija “Ramiz Salčin” i MNK “Centar-Zamm mC” otpočeo finalni dan turnira.

U iznad pomenutom dvoboju, koji je startao u 11:00 sati, viđena je veoma zanimljiva utakmica sa velikim brojem pogodaka. Uspješnija je u konačnici bila ekipa MNK “Centar-Zamm mC” koja je sa ukupnim rezulttom 5:2 bukirala mjesto u velikom finalu.

U drugom susretu polufinala, koji je počeo u 12:00 sati, snage su odmjerile ekipe Liten i SU “Fair Play”. Nakon četrdeset minuta odličnog futsala, ekipa SU “Fair Play” je rezultatom 4:3 ostvarila pobjedu vrijednu najveće utakmice turnira u kojoj će snage odmjeriti sa pobjednikom iz prvog polufinalnog duela, ekipom MNK “Centar-Zamm mC”.

Ekipe Fondacija “Ramiz Salčin” i Liten u duelu za treće mjesto, koji počinje u 14:00 sati, imat će priliku da pobjedom ublaže poraz u polufinalu i zauzmu mjesto na pobjedničom podiju.

Finalni susret u kom se sastaju ekipe MNK “Centar-Zamm mC” i SU “Fair Play” zakazan je od 15:00 sati, nakon kojeg će uslijediti dodjela nagrada i ceremonijija zatvaranja turnira.