Karčić predvodi najbolji tim petog kola BH Telecom Fair Play lige

BH Telecom Fair Play ekipa kola, Hasanoviću Fair Play potez

 

Iz kola u kolo, futsaleri BH Telecom Fair Play lige pružaju maestralne partije tako da nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a pojedine bravure ovih majstora komotno bi mogle da se nađu na špicama svih sportskih kanala. 

Visoki trijumf Krajine imao je svoju zvijezdu, a to je Zijad Kračić koji je sa svoja dva pogotka i fantastičnim kreacijama tokom igre zasluženo ponio epitet najboljeg igrača kola.

Poziciju između stativa zauzeo je Karčićev saigrač, Nadir Rizvan, koji je svoju mrežu sačuvao netaknutom i time našao mjesto u fantastičnih pet.

Sakib Ramić odigrao je simultanku i sa tri magična pogotka kreiralo preokret i osigurao nova tri boda svojoj ekipi, što ga je uvelu u odabranu petorku.

Eldar Junuzović iz kola u kolo pruža odlične partije, a u prethodnom kolu istakao se sa dva pogotka i vodio ekipu do trijumfa, a sebi obezbijedio mjesto u dream timu kola.

Iako sa samo jednim pogotkom, ali i fantastičnom timskom predstavom, Mirnes Salihović je bio glavni akter prvog trijumfa svoje ekipe u novoj sezoni čime je dobio svoje mjesto u idealnih pet petog kola BH Telecom Fair Play lige.

 

Krajina je visoku pobjedu krunisala i titulom Fair Play ekipe kola, dok je Fair Play potez pripao Musi Hasanoviću kojem je ovo debitantska sezona u ligi.

Fair Play, više od igre!