Izabrani najbolji pojedinci polufinala

Nakon odigranih polufinalnih utakmica izabrali smo i najbolje pojedince te najbolji tim ove faze takmičenja.

Fair Play igrač  kola je Sedin Ibrahimović, golman Frisa Uniteda. Sponzor rubrike Caffe Restaurant & Pizzeria HAPPY će ga nagraditi večerom za dvoje.

Najbolji Igrač finala je Elvedin Hasić. U odsustvo golmana već nekoliko utakmica je među stativama ekipe SenSu Al Hana, ali što ga nije spriječilo da postigne i jedan gol u pobjedi od 5:1 protiv SD Nedžarići.

Leda tim polufinala čine:

Elvedin Hasić (SenSu Al Hana) – Igrač koji cijelu sezonu ekipu aktuelnog prvaka drži na okupu i koji iz kola u kolo osim igračkih kvaliteta pokazuje i liderske. Ovoga puta je odlučio stati na gol svoga tima, a iskoristio je i igru s viškom te postigao jedan gol u pobjedi protiv SD Nedžarići.

Ibrahim Palić (Ilmijjini Ljiljani) – Svojim iskustvom igranja u završnici naše lige pomogao je Ljiljanima da se domognu finala, a bio je strijelac i gola za potvrdu pobjede protiv Frisa Uniteda.

Admir Hrvat (SenSu Al Hana) – Na njegov doprinos se uvijek može računati, a tako je bilo i ovoga puta. Uz jedan gol i dobru partiju itekako nosi dio zasluga za plasman u finale.

Smajo Ibrahimović (Ilmijjini Ljiljani) – Dao je izuzetan doprinos u pobjedi Ljiljana za plasman u finale, a osim dobre igre u oba smjera bio je i strijelac prvog gola svoje ekipe.

Davor Marković (SenSu Al Hana) – Kada je bilo najvažnije preuzeo je odgovornost i predvodio svoju ekipu do pobjede, a sa dva postignuta pogotka posjetio je na izvedbe iz prošle sezone.