Izabrani najbolji pojedinci i najbolja ekipa 8. kola

U nedjelju 21 maja odigrane su utakmice 8. kola 11. sezone malonogometne Fair Play lige, a poslije čega su izabrani najbolji pojedinci i najbolje ekipe.

U ovom kolu smo imali nesvakidašnju situacija čak i za našu ligu, a koja se dogodila u utakmici između SD Nedžarići i Al Aksa Teama. Naime, poslije 40 minuta igre i 12 pogodaka, susret je završen bez i jednog prekršaja s obje strane, pa tako obje ekipe s pravom nose epitet Fast Energy Fair Play ekipe 8. kola.

Nagrada za Fair Play igrača 8. kola je osvojio Halid Čičak (Pravi Momci), a koji je priznao korner za protivničku momčad u jednom izuzetno neizvjesnom meču.

Njega će sponzor rubrike Caffe Restaurant & Pizzeria HAPPY nagraditi večerom za dvoje.

Priznanje za Igrača 8. kola pripada Anelu Hajradinoviću (Pravi Momci), a kojeg su pratioci lige izabrali kao igrača koji je napravio najveću prevagu u proteklom kolu. On je bio dvostruki strijelac u trijumfu svoje ekipe protiv Ilmijjinih Ljiljana.

Sponzor rubrike Me Gusta cafe & restaurant će ga nagraditi večerom za dvoje.

Također, izabrana je i najbolje petorka, a Leda tim 8. kola čine:

Halid Čičak (Pravi Momci) – Osim fer igre koju je pokazao, bio je dobar i na golu te s nekoliko važnih odbrana pomogao je svojoj ekipi da dođe do pobjede protiv Ilmijjinih Ljiljana (3:2).

Ajnur Pandžić (MNK 11. Juli Srebrenica) – Postigao je čak pet pogodaka, polovinu od golova svoje ekipe koja je bila uvjerljiva protiv Malak Dream Teama (10:3).

Harun Handanović (Krajina – Plan 21) – Ponovo je pokazao zašto je možda i najvažnija karika u igri Krajine, a bio je i troustruki strijelac u trijumfu protiv MNK Sokolje (8:0).

Sead Zećo (SenSu Al Hana) – Odličnom igrom i doprinosom u napadu Zećo je donio bod ekipi SenSua protiv Frisa Uniteda, a susret je završio uz postignut het-trik (4:4).

Anel Hajradinović (Pravi Momci) – Bio je predvodnik Pravih Momaka u pobjedi protiv Ilmijjinih Ljiljana (3:2), a dva puta se upisivao i u listu strijelaca. Dobru izvedbu Hajradinovića su nagradili navijači koji su ga izabrali za igrača kola.

fb-share-icon