Izabran najbolji tim četvrtine finala Fair Play lige

Iza nas je četvrtina finala Fair Play lige. Na putu ka polufinalu vidjeli smo dosta kako ekipni tako i individualni izvedbi, ali nekoliko njih se istaklo koji su našli svoje mjesto u našem timu kola.

Na golu Frise izuzetno raspoložen za igru je bio golman Sedin Ibrahimović, koji je intervencijama u trenucima kada se lomila utakmica zaustavljao nalete protivnika i pomogao svojoj ekipi da savlada SU Futuro.

MNK Livac Ilijaš je svoju kartu za polufinale dobio nakon pobjede protiv 11. Juli Srebrenica, a najraspoloženiji za igru s dva postignuta pogotka je bio Eldar Mašić.

Pored jednog postignutog gola protiv Krajine, Harun Čovrk se istekao u defanzivnim zadacima u sastavu FC Gradski i zasluženo je našao svoje mjesto u timu kola.

Još jednom svoje mjesto u najboljoj petorki je našao Dženan Klačar, itekako zahvalan igrač i bez puno oscilacija u igri, a koji je prolazu SenSu Al Hane dvaput pogađao gol Ilmijjinih Ljiljana.

Najviše glasova u anketi za igrača kola je dobio Eldar Korjenić, prvotimaca FC Gradski. S dva gola i dobrim zalaganjem bio je prvo ime u svojoj ekipi u uvjerljivom trijumfu protiv Krajine.

fb-share-icon