Izabran najbolji tim 8. kola Fair Play lige

Iza nas je i 8. kolo naše malonogometne Fair Play lige, a i ovaj put je izabrana idealna petorka kola.

Najbolji golman prošlog kola je mladi Kerim Smječanin, golman ekipe FC Gradski koja je na iznenađenje mnogih savladala prvoplasiranu Krajinu. Juniorski reprezentativac naše zemlje je briljirao na golu svoje ekipe te tako dao značajan doprinos pobjedi Gradskog.

Još jedan igrač Građana je našao svoje mjesto u najboljoj petorci prošlog kola, a to je Sany Merdan koji je bio trostruki strijelac na tom meču.

Poslije ovog kola SU Futuro je jedina neporažena ekipa, a najslužniji za novi bod ekipe iz Hadžića je Suljo Džeko koji je odigrao odličan meč i pritom dvaput tresao mrežu protivnika.

Jedan od najboljih pojedinaca ovog kola je bio Dženan Klačar, koji je napravio prevagu u redovima ekipe SenSu Al Hana protiv Svitanja, a sa svoja četiri pogotka je donio drugu pobjedu svojoj ekipi u ovom meču.

Zinaid Karadža je najbolji igrač osmog kola prema izboru navijača, a on je u pobjedi Džemata SD Nedžarići pokazao sjajan osjećaj za igru, a uz postignut het-trik odigrao je ključnu ulogu u drugoj pobjedi Studenata u ovoj sezoni.