Izabran najbolji tim 6. kola Fair Play lige

Nakon što su u nedjelju odigrani susreti 6. kola Fair Play lige izabran je i najbolji tim ovog kola.

Na gol naše najbolje petorke je Sedin Ibrahimović, golman Frise. S nekoliko važnih odbrana istakao se u susretu protiv Wool Carpeta te pomogao svojoj ekipi da ostane neporažena.

Iako su Ilmijjini Ljiljani poraženi golom u posljednjem minutu susreta, Abdullah Zahiragić je tokom cijelog perioda utakmice bio najveća opasanost po gol Krajine i zahvaljujući prikazanoj kvaliteti i borbenošću zaslužio je mjesto u tim kolu.

Krajina je nastavila svoj uspješan niz rezultata, a prvo ime ekipe je bio Hasan Hadžić. Izuzev postignutog pogotka odigrao je ključnu ulogu u redovima svoga tima.

Igrač na kojeg ne treba trošiti previše riječi je Bajro Spahić. Ponovo je bio najveća prijetnja ekipe MNK Livac Ilijaš koja se vratila na pobjedniče staze, a uz još jedan postignut pogodak nastavio je i borbu za najboljeg strijelca.

Irfan Hasanović je igrač koji već iz kola u kolo na svojim leđima nosi ekipu SU Futuro, a tako je bilo i u ovom kolu kada su savladali Svitanje. Hasanović je postigao i tri gola, te se tako i na tom frontu izjednačio sa Spahićem na prvom mjestu liste strijelaca. Zbog svega navedenog, zaslužio je i epitet najboljeg igrača proteklog kola.