Izabran najbolji tim 3. kola Fair Play lige

Protekle nedjelje igrani su mečevi 3. kola Fair Play lige, a gdje smo imali priliku gledati nekoliko izuzetno kvalitetnih individualnih partija. Pred nama je bio težak zadatak da izaberemo najboljih pet pojedinaca proteklog kola.

Na golu naše idealne petorke je Safet Vražalica iz ekipe MNK Livac Ilijaš, a koji je u susretu protiv FC Gradski nastavio gdje je stao u prvom kolu. Ovaj put je upisao dvocifreni broj odbrana čime je odigrao ključnu ulogu u novoj pobjedi svoga tima.

Iako je Džemat SD Nedžarići još jedanput poražen, ovaj put od ekipe SenSu Al Hana, Tarik Garib je pokazao zavidno malonogometno umijeće i postigao tri pogotka čime je pokazao da Studenti itekako mogu računati na njega u pokušaju da dođu do prvih bodova u utakmicama koje slijede.

Omladinci FC Gradski nisu mogli doći do pozitivnog rezultata protiv iskusnog sastava MNK Livac Ilijaš, ali bez obzira na poraz Omar Omerović je pokazao svoj raskošan talenat i pritom je postigao sva tri gola svoje ekipe.

U uvjerljivom trijumfu Sensu Al Hane protiv Džemata SD Nedžarići na terenu se sjajno zabavljao iskusni Davor Marković, a koji je postigao četiri pogotka u bio u konkurenciji za igrača kola.

Bajro Spahić iz MNK Livac Ilijaš je voljom glasova pratitelja naše lige izabran za igrača kola. Igrači FC Gradski nisu imali rješenja u odbrani za raspoloženog Spahića koji je postigao četiri od ukupno šest pogodaka njegove ekipe.