Izabran najbolji tim 10. kola Fair Play lige

Protekle nedjelje odigrano je pretposljednje 10. kolo grupne faze Fair Play lige, a nakon čega smo izabrali i najbolju petorku kola.

Safet Vražalica je na golu naše idealne petorke. Golman ekipe MNK Livac Ilijaš je odličnim intervencijama zaustavljao skore sve pokušaje ekipe Džemata SD Nedžarići, te tako pomogao svojim saigračima da dođu do nova tri boda.

Sanel Kovačević je bio najraspoloženiji za igru u ekipi SenSu Al Hana, a koja je stigla do tri boda nakon trijumfa nad ekipom 11. Juli Srebrenica. On je također bio i dvostruki strijelac.

Sandy Merdan je odigrao zapaženu ulogu za FC Gradski, a s dva gola je dao značajan doprinos pobjedi svoga tipa protiv Wool Carpeta.

Bajro Spahić je još jedanput pokazao da se radi o jednom od najboljih igrača naše lige, a sa tri pogotka je predvodio MNK Livac Ilijaš do nove pobjede.

Faruk Brkanić je bio najbolji pojedinac ekipe FC Gradski u ovom kolu, a u ovom susretu je i dvaput pogađao gol protivnika. Njegovu izvedbu su prepoznali i oni koji prate naši ligu, te su ga izabrali za najboljeg igrača ovog kola.

fb-share-icon