Hasić predvodi najbolji tim trećeg kola BH Telecom Fair Play lige

Jarebici Fair Play potez, SenSu Al Hana Fair Play ekipa kola

 

Treće kolo BH Telecom Fair Play lige, koje je iza nas, slobodno možemo kazati da je proteklo u znaku ekipe SenSu Al Hana koji su osim visokog trijumfa, osvojili po jednu individualnu i ekipnu nagradu.

Upravo u golijadi iznad navedene ekipe istakao se Elvedin Hasić, i sa svoja dva pogotka i pokazanim majstorlucima zasluženo ponio titulu igrača kola.

Fanstastičim intervencijama i sačuvanom mrežom u predhodnom susretu, jedinica Fine Line-a, Ramo Felić, osigurao je svoje mjesto među stativama najboljeg tima trećeg kola takmičenja.

Dino Trešnjo je odigro sjajnu partiju protiv svog bivšeg tima u jednom od derbija kola, a postignuti pogodak i zabilježena asistencija bili su dovoljni za prvu pobjedu njegove ekipe a njemu obezbjedili mjesto u top pet.

Slično kao Trešnjo, svojim doprinosom timu, golom i asistencijom  u prelomnom dijelu najneizvjesnije utakmice, Ibrahim Palić je donio prevagu svome timu i vodio ih ka vrijednom trijumfu.

Posljednji, ali ne i manje bitan, Armin Čičak je golom i asistencijom u susretu Davida i Golijata bio prvo ime svoje ekipe 11. Juli Srebrenica, što je uveliko doprinijelo osvajanju prvog boda u sezoni.

 

Fair Play igračem kola proglašen je Fedža Jarabica, dok je SenSu Al Hana proglašena Fair Play ekipom trećeg kola BH Telecom Fair Play lige.

Fair Play, više od igre!

fb-share-icon