Futsal Week Winter Cup 2019: Reprezentacija BiH sutra protiv Kine

Selektor Krezo: “Želimo da napravimo i dobar rezultat u Poreču.“

 

Futsal reprezentacija BiH, nakon okupljanja u Čitluku, jutros je otputovala za Poreč gdje će uzeti učešće na “Futsal Week Winter Cup 2019”

“Idemo na ovaj turnir sa dosta novih igrača na spisku. Nadamo se da će iskoristiti priliku i pokazati da se na njih može računati u budućnosti, te da ćemo proširiti bazu igrača. Očekuje nas kvalitetan turnir. U prvom meču sutra ćemo se sastati sa Kinom koja je kvalitetna ekipa. Želimo da napravimo i dobar rezultat u Poreču.“ – izjavio je selektor reprezentacije Ivo Krezo. 

Susret naših momaka i selekcije Kine na programu je sutra u 16:00 sati u dvorani „Zatika“. Pored Kine, protivnici našoj futsal selekciji na turniru biće San Marino, Turkmenistan i Crna Gora.

Poziv za nastup na Futsal Week Winter Cup 2019 dobili su:

Demir Alibegović (Kaskada), Ibrahim Hršumović (Centar ZAMM MC), Ivan Ivanković (Mostar SG Staklorad), Zvonimir Ćavar (Brotnjo), Emir Omerhodžić (Centar ZAMM MC), Srđan Ivanković (Salines Tuzla City), Mirko Hrkać (Square Dubrovnik, Hrvatska), Marijo Aladžić (Mostar SG Staklorad), Sabahudin Petak (Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje), Amer Džindić (Kaskada), Dejan Trifković (Salines Tuzla City), Andrijano Dujmović (Brotnjo), Samir Gosto (Mostar SG Staklorad), Fadil Seferović (Centar ZAMM MC).

Fair Play, više od igre!