FEĐA JAREBICA PREDVODI TIM KOLA 1/4 FINALA FAIR PLAY LIGE

“Knock-out” utakmice su obično one najteže i sa najviše pritiska za igrače. Odigrati samo jednu utakmicu, znajući da popravnog nema, može biti mač sa dvije oštrice. Ishod ovakvih utakmica najčešće od igrača pravi ili pukovnike ili pokojnike.

Da su pravi igrači za ovakve utakmice pokazali su nam Edin Mujezinović i Alen Smajić iz ekipe Zamm mC, koji su svojim pogotcima i igrom pomogli svojoj ekipi da ostvari visoku pobjedu i plasira se u polufinale Fair Play lige. Mujezinović je postigao dva, a Smajić jedan pogodak, što je bilo dovoljno da se obojica nađu u timu kola.

Sanin Nezirević je pomogao svojoj ekipi kada je najviše trebalo. U jeku protivničkih napada, napadač Buća Potok Saplast-a je sa svoja dva gola bacio u nevjericu protivničku ekipu, a svojoj pomogao da se domogne polufinala i time sebi obezbijedio mjesto među pet najboljih igrača 1/4 finala lige.

Također, u timu kola nalazi se i Kenan Velagić, ovogodišnje pojačanje ekipe Fine Line, koji je sa dva pogotka vodio svoju ekipu u novu pobjedu i tako dao svoj doprinos zasluženom plasmanu u polufinale. Novajlija se pokazao kao pravo pojačanje, a nagrada za odlično odigranu utakmicu je mjesto u timu kola.

Ovo “ubojitu” četvorku sa golmanske pozicije predvodi sjajni čuvar mreže ekipe Krajina Vita Plus, Feđa Jarebica, koji je odličnom partijom i sa dva odbranjena penala sasvim zasluženo proglašen za najboljeg igrača kola.

Da li će junaci 1/4 finala biti i junaci 1/2 finala?, dođite danas u 17:00 sati u dvoranu “Ramiz Salčin” i saznajte ko će biti predvodnici svojih ekipa na putu ka finalu Fair Play lige!

FAIR PLAY JE OK!