Dudo predvodi tim četvrtog kola Fair Play lige

Laskavu titulu najboljeg igrača četvrtog kola Fair Play lige sezona 2017/18 ponio je Edin Dudo (Fine Line), koji je sa dva prelijepa pogotka učestvovao u velikom preokretu i pobjedi svoje ekipe protiv Grbavice II.

Na golu je Denis Nizić (UFR Hadzici) koji se sa nekoliko vrhunskih odbrana u jednoj od kvalitetnijih i dramatičnijih utakmica četvrtog kola protiv vječitih favorita lige, prometnuo u junaka svoje ekipe, jer su novajlije u ligi uspjele da otkinu bod/ove ekipi Zamm mC.

Gledaoci su prisustvovali još jednom velikom preokretu u utakmici TVSA – Klesarstvo Kovačević 2-4 (2-0) gdje velike zasluge pripadaju dvostrukom strijelcu Nihadu Kaziću (Klesarstvo Kovačević), koji je započeo preokret svoje ekipe pogotkom za 2-1, a na neki način i potvrdio pogotkom za 2-3.

Raspoloženi za igru, lijepe poteze i  postizanje pogodaka bili su Samir Bejić (Hookah bar Mahala) i Vedad Salčin (Buća Potok Saplast), koji su predvodili svoje ekipe do veoma važnih pobjeda i bodova, čime im play off postaje za korak bliže.

FAIR PLAY JE OK!