Tim sedmog kola Fair Play lige. Macić ubjedljivo vodi na listi strijelaca.


Tim sedmog kola Fair Play lige na golu predvodi golman Krajine – Vita plus, Fedža Jarebica, koji je sjajnim i bravuroznim odbranama onemogućio ekipu Grbavice – Wool Line da dođu do povoljnog rezultata za njih. Posebno se ističe odbrana pred sami kraj utakmice poslije koje je ekipa Krajine iz kontranapada postigla pobjednički gol.

Jasmin Macić je u pobjedi ekipe Svitanje učestvovao sa 7 pogodaka, više od pola pogodaka koje je postigla njegova ekipa, što je ga je sasvim zasluženo promovisalo u igrača kola.


Vedad Salčin je u neizvjesnoj, veoma dobroj i otvorenoj utakmici protiv ekipe Ljiljana, sa dva pogotka u finišu utakmice u 39. i 40. minuti, slomio otpor vrlo dobrih Ljiljana. 
Također je strijelac i prvog pogotka za svoju ekipu.

Svoje mjesto u timu sedmog kola Fair Play lige našao je Maid Fejzić. U utakmici koja je obilovala dobrim potezima, golovima i preokretima, učestvovao je sa dva pogotka, od kojih je jedan bio za konačan rezultat 4:4, te je tako približio svoju ekipu ulasku u play off.

Amar Šahinović je predvodio ekipu Reuniteda do pobjede koja ih je ostavila u utrci za play off, a gledaocima najavila veoma uzbudljive i neizvjesne susrete Reuniteda do kraja grupnog dijela takmičenja.

FAIR PLAY JE OK!

 

fb-share-icon